Cuina
La cuina està localitzada a la part més lluny de la llar entre les aules de 2 a 3 anys.
Està distribuïda en tres zones diferenciades (la freda, la calenta i la de rentat) per poder evitar la contaminació creuada dels aliments crus o cuinats i per facilitar els circuits tant de mercaderies (matèries primeres) com de les persones.
La zona freda, localitzada només entrar a mà esquerre és on els aliments són rentats i racionats per després poder servir, o bé guardats en les neveres (que està col·locada al lateral del marbre), o bé cuinats i on també es preparen els plats que no necessiten cocció (amanides, pures de fruites etc.). Aquest espai es troba format per les taules de treball amb endolls i piques incorporades seguidament (utilitzades per la neteja dels aliments i per la possible opció d'utilització d'aparells que necessiten corrent com el braç triturador) i de les diferents lleixes. Es tracta d'un espai molt ampli i còmode per realitzar el menjar en condicions.
Pel que fa la zona calenta més situada a la zona central de la sala (illa), és la que tracta tota la cocció i preparació dels aliments abans de ser servits i distribuïts. Consta d'una cuina en línia (la qual inclou dos forns i una fregidora industrial), de la campana i de tot el que és la part per emmagatzemar el material. Per una major comoditat, la trobem lluny del pas continu i a prop de la zona de rentat. A prop de cada espai, en una de les parets, s'han ficat les lleixes per emmagatzemar el material de cuina (bateries, eines etc.) i el material de menjador (plats, gots, coberts etc.).
Finalment, trobem la zona de rentat, oposada a l'entrada perquè s'utilitza principalment per al rentat dels aparells i per la utilització continua de l'aigua en la zona calenta, la qual es basa en un conjunt de piques amb aixetes de mànec extensible.



